На 18.10.2022 г.  група граждани внесоха в приемната на Обществения посредник

...
На 18.10.2022 г.  група граждани внесоха в приемната на Обществения посредник
Коментари Харесай

Пробива под Водната палата – при омбудсмана

На 18.10.2022 г.  група жители внесоха в приемната на Обществения медиатор на територията на община Пловдив сигнал, подсилен от 743-ма индивида, посредством който се изявява изрично противоречие със почналия градеж: „ Пробив на бул.  „ Марица – юг “ под бул. „ Цар Борис III Обединител “ или както е придобил популярност измежду гражданствеността „ Пробив под Водната палата “. Гражданите устно изрекоха своите претекстове за  несигурността, несъгласието и безпокойството си, които другояче са в детайли разказани и в самия сигнал.

Очевидно е, че по случая има нараснало публично напрежение и заради тази причина ще отправим покана за осъществяване на работна среща във допустимо най-кратък период и с посредничеството на нашата институция сред всички наранени и дейни страни, а точно: граждани;  Обществен съвет към Общински съвет – Пловдив; специалисти на Община Пловдив; представители на Камарата на архитектите и Камарата на инженерите; представители на проектантския екип; публицисти и други. Целта на срещата ще бъде изчистване в оптималната степен на неизвестността на параметрите на плана, бистрота на идните действия и създаване на доверие сред страните.

Изразявайки вяра, че тази среща ще бъде осъществена, за нейните параметри (дата, място и час) ще Ви уведомим в допълнение.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР